Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 Ristiinaan 24.8.2013
19.08.2013 10:50 | Väliinputoajat

Vaikka näytelmät piti jättää, mennään kuitenkin vielä kerran kokeilemaan kun on saksanpystykorvakasvattaja ja jalostustoimikunnan jäsen tuomarina. Kolmas kerta toden sanoo ja Honkasen Kirsiltä saa varmaan oikean tiedon siitä kannattaako Rölli vaihtaa pieneksi mitteliksi vai ollaanko vain isoja kleinejä. Näkee sitten kuinka meidän käy.

Niinhän siinä sitten kävi, mitattiin 29cm ja kleini! Vaan niinkuin aina, tuli Lappalaisen Kirsi tuontikoiran kanssa samaan kehään ja vei kaiken kunnian ja kaikki palkinnot.

Honkasen Kirsi arvosteli Röllin näin:

"Vahvarakenteinen aivan koon ylärajalla oleva uros. Vahva aavistuksen pitkälinjainen pää, hyvä otsapenger, kauniit silmät, kookkaat korvat, riittävä kaula, Hyvä ylälinja, häntä voisi kiinnittyä hieman korkeammalle, tilava rintakehä, vahva raajaluusto, vapaat yhdensuuntaiset liikkeet, erinomainen karvanlaatu ja väri." AVO ERI2

Kerroin Kirsille, luvan saatuani, kenestä on kysymys ja hän sanoi kyllä tunnistaneensa Pirkon kasvatin ja käyttäneensä Röllin isää myöskin kasvatuksessa. Vakuutti minulle että Rölli on ihan selvä kleini vaikka onkin vähän iso ja että olisi valioluokan koira jos esiintymiseen sais vähän ryhtiä (esittäjäkö?).


( Päivitetty: 04.09.2013 08:51 )

 - Väliinputoajat

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
RSS

©2019 Otto , Rölli ja Turri - suntuubi.com