Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Olemme keski-ikäinen pariskunta Kangasniemeltä, alunperin pääkaupunkiseudulta. Työssä olemme vielä pääkaupunkiseudulla, neljä päivää viikossa. Alla iltamaisemaa Kangasniemeltä.

Minulla on lapsuuden kodissa asuessani ollut koiria mm. tricolor pk. Collie-narttu" Anu"  v.1967-1969  ja  Jämtlanninpystykorva-nartut  "Pimu" 1972 - 1978 ja "Tara" 1974-1975.

Keväällä 1999 meille iski se koirakuume ja etsimme helppohoitoista pientä koirarotua, päädyimme Japaninpystykorvaan mutta mutta... Vaimo kävi koiranäyttelyssä katsomassa Japseja ja sattui törmäämään Sihvosen Pirkkoon ja muutamaan mustaan pikku riiviöön ja kauhealla vauhdilla kotiin ja ilmoitusluontoisesti kertoi minulle että huomenna mennään käymään Askolassa katsomassa jotain ihmeellisen nimistä koirarotua. Pirkolla oli siellä vapaana Cadinan Vir ja Vis joista Vis valitsi itse meidät, mm. nuolaisemalla minua poskesta.  Minä olin ainakin ihan myyty. Outoa rotuahan mentiin vain katsomaan ja paluumatkalla meillä oli pieni musta poika tuliaisena. Nimen "Nappi" poitsu sai jo ajomatkalla.

Olen harrastanut muutaman kerran näyttelyitä Röllin kanssa, hyvällä ja huonolla menestyksellä, mutta kun "äijä" on liian iso, Otto liian arka sekä hermoheikko ja Turri myös ihan liian iso sekä pigmentin puutteen takia värivikainen silmistään ja kirsustaan, jätettiin ne hommat valioyksilöille.

Nyt sitten harrastetaan vain lenkkeilyä, pallonheittoa ja nautitaan yhdessäolosta joka on parasta aikaa kun saa puuhailla yhdessä poikien kanssa. Apulaisia kun löytyy joka kerta kun alkaa pihalla jotain touhuta, jos ei muuta niin otsalle kihonneen hien käyvät henkilökohtaiset ystäväni nuolemassa pois.

Kleinien kanssa on tullut touhuttua jo vuodesta 1999.

                                                                         JussiL

©2019 Otto , Rölli ja Turri - suntuubi.com